Etusivu
Palvelut
Asiakkaat
Ota yhteyttä

Palvelut

Mitä ovat virtuaaliesittelyt?
POV-virtuaalikuvat ovat interaktiivisia panoraamakuvia, joissa katselija sijoitetaan tilan keskelle, jolloin hän voi vapaasti katsella ympärilleen ja tutkia ympäristöä. Useasta virtuaalikuvasta muodostetaan virtuaaliesittely, johon voidaan liittää esimerkiksi alueen pohjapiirros.

Minkälaiset kohteet soveltuvat virtuaaliesittelyyn?
Virtuaalikuvien kohteeksi sopivat erinomaisesti tilat, joita tavallisilla valokuvilla on vaikea tai mahdotonta kuvata. Virtuaalikuva antaa tilan mittasuhteista realistisen käsityksen katselijalle, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi lomamökkien ja hotellihuoneiden esittelyyn.

Esimerkkejä kohteista:
- Hotellihuoneet
- Autojen sisätilat
- Lomamökit
- Lentokoneiden ohjaamot
- Veneiden sisätilat
- Ulkotilat

Missä virtuaaliesittelyitä voi hyödyntää?
Virtuaaliesittelyitä voidaan hyödyntää mm. verkkosivuilla, jolloin ne ovat kaikkien nähtävillä. Esimerkiksi lomailijat voivat etukäteen tutustua vuokralla oleviin kohteisiin ja tehdä valintansa virtuaaliesittelyn perusteella.

Virtuaaliesittelystä voidaan tehdä myös suurikokoinen versio presentaatiokäyttöön. Isolta plasmatelevisiolta tai videotykiltä näytettynä virtuaaliesittelytsopivat hyvin esimerkiksi messuille. Liitä virtuaaliesittely PowerPoint-esitykseen ja teet varmasti vaikutuksen!

Esimerkkejä käyttökohteista:
- Internetsivuille
- Presentaatioihin videotykin kautta
- Messuille plasmatelevision kautta
- Multimedia CD:t asiakkaille jaettavaksi

Kuinka virtuaaliesittelyt tuotetaan?
Virtuaaliesittelyjen kuvaamiseen käytetään digijärjestelmäkameraa, kalansilmäobjektiivia, panoraamapäätä ja tarkoitukseen suunniteltua jalustaa. Kuvausvaihe on tehtävä suurella tarkkuudella, jotta kohde saadaan realistisesti mallinnettua. Kalansilmäobjektiivi kuvaa yhdellä kuvalla 180 astetta, joten kuvia otetaan kohteesta riippuen 3-8 kappaletta. Kuvaamisen jälkeen alkaa prosessin aikaa vievin vaihe: lähdekuvien koostaminen virtuaalimaailmoiksi.

Kuinka saan virtuaaliesittelyn kohteestani?
Soita tai lähetä sähköpostia, niin suunnitellaan toimivin ratkaisu tarpeisiisi.

 

 JJ-Net Group Oy